My Blog

September 2019: Taalcafé Valkenburg voortaan bij Heuvellandbibliotheken

Iedereen die Nederlands wil leren lezen en schrijven of wil verbeteren en oefenen, kan terecht bij het Taalcafé Valkenburg. Het Taalcafé is  bedoeld voor inwoners en statushouders van Valkenburg en omgeving en wordt vanaf oktober gehouden bij Heuvellandbibliotheken aan het Berkelplein 99 te Valkenburg aan de Geul.

Vanaf 3 oktober 2019 is er elke twee weken Taalcafé op donderdagavond van 18 tot 20 uur .

En vanaf 9 oktober ook elke twee weken op woensdagochtend van 10 tot 12 uur.

Voor meer informatie bel:  043 601 6655.

Vrijwilligers ondersteunen graag met allerlei zaken die met de Nederlandse taal te maken hebben.  Van lezen, schrijven en spreken, tot hulp bij het invullen van een formulier of het schrijven van een brief.

Kent U iemand die moeite heeft met lezen en schrijven?  Maak hem of haar bekend met de mogelijkheden van het Taalcafé Valkenburg. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Iedereen is van harte welkom!!!

MENU